trápení

trápení

Anotace: .....

Nic není na světě
tak hrozně bolavý,
jako když srdce se
mamince zastaví.

Přestane bušit,
sílu už nemá,
a ústa navždy
zústanou němá.

Oči svou jiskru
navždycky ztratí,
všem blízkým okolo
štěstí se zhatí.

Celičký svět
šedý hned zdá se
i kdyby zářil
v celé své kráse.

Slzy se ženou
do očí mých
na dlouhé roky
přešel mě smích.
Autor adinka, 29.01.2007
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí