Aby jsi věděla, že nejsi sama...

Aby jsi věděla, že nejsi sama...

Anotace: Básnička,kterou mi napsal kdysi velmi blízký človíček,který mě ale opustil..kvůli lásce?Zřejmě ano,ale proč se to vše stalo se asi už nikdy nedovím,neboť se mnou nemluví..nechce mluvit,nechce mě znát?..Bohužel sama jsem,bez ní..Ale už je dávno...

Aby jsi věděla, že nejsi sama...

Aby jsi věděla, že nejsi sama,
napíši pro tebe báseň,
ale básnit neumím...
Komu? Ptáte se ostatní...
Jen té jediné... Víc nepovím...

Aby jsi věděla, že nejsi sama,
složím pro tebe píseň,
ale bojím se, že zklamu tě...
Nocí temnou se bude linout,
přinesou ti ji andělů perutě.

Aby jsi věděla, že nejsi sama,
podám ti ruku, když ostatní tě srazí na kolena...
Ale bojím se, aby jsi ještě mohla vstáti..
Pak zbytek mých sil ti dotykem předám,
a ještě oporu, ještě tu ti mohu dáti..

Aby jsi věděla, že nejsi sama,
otřu tvé slzy, když svět se ti zdá zlý.
Ale vím, že objeví se znovu.
Pak má píseň pomůže ti
a anděl co ji přinese, ten nenáleží Bohu...

Aby jsi věděla, že nejsi sama,
při tobě budu vždycky stát.
Ale jednou, jednou zmizím...
Pak věz, že já budu tím andělem
a s černými křídly se budu podobat snů, vizím...

Aby jsi věděla, že nejsi sama,
ta báseň bude věčně znít,
píseň jenž andělů chór zpívá,
prázdné oči, lehký smích, na tvářích slzy...
To už tak bývá.

Aby jsi věděla, že nejsi sama,
vzpomeň si na mě až budeš mít ten pocit..
Mé černé nebe, má duše raněná,
srdce jako temná díra bez konce...
Však díky tobě i jasná část, krásná, změněná...

MTR by night.shine
Autor Rockinpiru, 29.01.2007
Přečteno 891x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ano, dekuji...krasne to je, ale pri pomysleni, ze uz to ten clovek tak neciti, me to boli to cist..:'(

03.02.2007 13:24:00 | Rockinpiru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí