Stromy

Stromy

Šel jsem
do lesa nasekat dříví
zohavit těla stromů
bez lítosti
Žádná neexistovla
A pokud ano
nebyla pochopena
Klopýtnul jsem
zakolísal
Sekyra letí
vysoko do větví
a vrátí se zpět
ruku mou přetíná
krev stříkne
do očí uplakaných
Jako slepý
jedem zasažen
klesám k zemi
a ostrá větev spadnutá
provrtá má záda
Křik
který kolemjdoucí neslyší
ticho připomíná
Dolů z kopce
valí se mé tělo
jak hadrový panák
šípem nalezen
Narážím
narážím
a nechávám za sebou
jen rudé stopy
stopy pro štěstí
stopy po dešti
až promítnu se do špičaté skály
kde děti na schovávanou hrály
Teď už ne
Navždy ne
Já zanechal
na skále srdce své
mozkem nasáklé
a valil se dál
a dál
a dál

byl jsem jen
smutných panáčků král
Autor Trapné děťátko, 29.01.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já myslím že to bylo schválně takový záměr, parodie, ...

30.01.2007 11:34:00 | Jarky

no rýmy jsou jakože takový laciný a to se mi líbí, myslím, že to tam fakt sedí, obsahově je super

29.01.2007 21:11:00 | Melfëa

jo, přesně... zajímavý
Až mi to místy vyráželo dech...ale ty rýmy byly takový laciný..jinak obsah je myslím bomba :-)

29.01.2007 18:13:00 | Martin.ek

No. Tak to je ... zajííímavý.

29.01.2007 18:02:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí