Dobrou noc, večere

Dobrou noc, večere

Anotace: ...

V kapičkách potu,
strastí a neřestí,
stavíme sny,
s velikou bolestí.

Honíme se za štěstím,
co myslíme, že známe,
někdy nejde to pěstí,
polámat pelesti postele!

Pliveme špínu,
nevšedních dní,
přes cesty klestí,
jako malomocní.

Dycháme prach,
a duha nikde,
přání se nesplní,
prolezlé plísní.

23:33

Prostopášná postel,
polyká tě s peřinou,
přijemně obejme,
postaví pevnost...pro tebe.

Dobrou noc, večere!
Autor Kirsten, 17.09.2014
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: Manni3, Aaliyan, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí