Stárnu..

Stárnu..

Anotace: .. a proto píši na pokračování.

Kurva pij....

Piji abych žil...

proč zase ta atrapa lásky
vchází...

nechci zase sázet

domluvili jsme se...
že vídat se...
je nebezpečné
protože má přítele

a píše...
90 tisíc zpráv
jen tak

pozorovala mne
snad ostřížím zrakem
když jsem s kamarádem
popíjel pívo
a vychutnával cigarety

že mám omezit kouření
a vyložila na stůl kolik jsem jich vykouřil

a že zase psát si budeme za měsíc
a možná dřív....

a já...
trosečník
v jejích očích
stále
žhavost v srdci cítím...

Vladimíre... Jak snadné je milovat a zamilovat se... Ba ale naopak - to je um

a na to
tolik let
já mlaďoch
hledám lék


Láska je v tomhle kurva...
Když se nenaplní - zůstane v krvi pod kůží...
tam zrezne
ale né na tolik
aby se rozpadla
Autor Kubský P., 22.09.2014
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: Pamína, Akrij8, Amonasr, Malá mořská víla, lukassnajdr, AndreaM, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí