Dítě ve mě

Dítě ve mě

Anotace: ...

Občas jen tak přemýšlím
zda to dítě ve mě žije,
někdy chybí mi to jeho
kouzlo a životní energie.

Ruku na srdce
kolikrát za den se směješ?
Kolikrát mávneš jen rukou
se slovy : " To neřeš." ?

Jsme svazováni etikou
dítě tento problém nemá,
představivost velikou
a je hrozný neposeda.

Vím, že tam někde je
slyším ho jak křičí,
má hlava ho ignoruje
a to ho pomaličku ničí.

Hlasy uvnitř mi šeptají :
" Odemkni mu jeho celu! "
a tak udělám to potají
přál bych vidět Ti tu melu.

Aby nenašel ho rozum a
nevrátil ho do cely zpátky,
musím schovat ho v srdci
ať mohu dopsat tyto řádky...

Autor WIRUS, 28.09.2014
Přečteno 277x
Tipy 7
Poslední tipující: Lioness, Sunmaker, Rozina, AndreaM, bogen, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí