tiché oči

tiché oči

Anotace: ...

Dneska
Máš nějak tiché oči
Dneska neslyším ty slova
Jako jindy
Dneska se mnou nemluvíš
Proč oněmněly?
Proč mlčíš
Těma svýma očima?
Chci poslouchat
Chci rozumět
Chci je zase rozmluvit
Chápeš?
Tak se na mě podívej
Jen na chvilku
Na vteřinku
Podívej se
A pověz…
Autor El1s, 29.01.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tahle je moc krásná..

29.01.2007 23:03:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí