jinak...protože nově

jinak...protože nově

Anotace: jinak...protože nově

Pryč odešla bezstarostnost je čas začít se bít.
Udeřit sny realitou,začít krutě žít.
Nic už není nevinné,nemůžeš si na nic hrát.
Pravý význam slova plakat,pravý význam slova smát.

Odešla ti múza.píšeš věty plné otazníků.
Svoje dopisy a básně uložil jsi do šuplíku.
Najednou máš sílu vylézt na skálu a řvát.
Najednou máš sílu znova milovat,mít rád.
Autor Vea, 29.01.2007
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

myslim že ke genialitě svých dílek musim ještě ujít pořádný kus cesty.....ale strašně děkuju:)

31.01.2007 17:39:00 | Vea

Tvý slova mají neuvěřitelnou sílu a vůbec celá tahle báseň je pro mě geniální...

29.01.2007 22:57:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí