!!!NAJDOU TĚ!!!

!!!NAJDOU TĚ!!!

Anotace: *-* *+*

V novém životě,
staré sváry najdou tě.

V novém kabátě
ve staré skříni,
staří moli najdou tě,
čekala's snad osud jiný?

V novým autě
se starým motorem,
problémy najdou tě
jak se starým Zetorem.

Nový pohled na starý život,
je jak nový výfuk, co má starý přívod.

Od nového života nečekej nic,
jen problémů přibude tolikrát víc.

V novém životě,
staré sváry najdou tě...
Autor Christien, 29.01.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle kdybych věděla dřív..Fajn dílko..

29.01.2007 22:53:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí