Myšlenka

Myšlenka

Anotace: ...

Obraz který vidíš
je pouhé zrcadlo,
ty sám si stvoříš
cokoliv tě napadlo.

U zrodu všeho
prvotní je myšlenka,
důkazů mnoho
není to jen domněnka.

Jsi to na co myslíš
tak jen pozor si dej,
sám to hned zjistíš
v duchu něco si přej.

Umíš si to představit?
Pak můžeš to i zažít,
život nedává nic zdarma
musíš se trochu snažit.


Myšlenka byla u zrodu
a bude i na konci,
tak vypusťme jí do světa
nebuďme lakomci.
Autor WIRUS, 04.10.2014
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí