Šapito

Šapito

Anotace: ...

Je to velmi smutný
příběh,
o tygrovi co neměl
výběh.

V kleci celý den se
válí,
sluníčko mu na hřbet
pálí.

Ať si to pan žalářník
zkusí,
co ten chudák zkusit
musí.

Povídá takhle
slonovy :

" Jednou postavím se
pánovy! "

Slon jen smutně a tiše
praví :

" Nikdo se za tebe
nepostaví! "

" To já můj slone přeci
vím,
však já už si nějak
poradím! "

V tom zámek klece se
otvírá :

" Šapitó čeká! " volá
Míra.

Tygr jen něco
zavrčí,
pak dělá co pán
poručí.

Směje se mu nejen
slon,
jak tvrdé řeči vedl
on...
Autor WIRUS, 07.10.2014
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí