V temnu

V temnu

Anotace: ...? nevím, jak to pochopit, sama nevím, ...

Za pozdním dnem
V zapadlých ulicích
Kde není strach
Jen oplzlý smích
Toulám se sama
Jen chvíli sem a tam
Cestu už nehledám
Jdu dál
A svou duši potkávám
Kroutím se a cítím žal
Kroutím se v světle
Vzplanul oheň a křik
Zkouším obejít
Co se dá
Sama nestíhám
Sledovat tmu a stín
Světlo a déšť
Zkouším jít dál
Nohy z brnění
Někdo mi duši vzal
Tělo sloupem tuhne být
Nenaleznu nikdy klid?
Zvedám hlavu k nebesům
Hledám a už nevěřím
Po břiše mi přejel prudký stín…
Autor KreestynaK, 29.01.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čo bolí to prebolí...

30.01.2007 10:16:00 | malíček

libi se mi... doufam ze neprameni z /dlouhodobe/ spatny nalady

30.01.2007 00:12:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí