Štěstí

Štěstí

Anotace: ...

Kdepak asi koupím štěstí?

Snad v Apatyce na náměstí?

Ptám se zda-li čtyřlístek
najíti štěstí znamená,
prodejce však neví a
krčí při tom ramena.

Zeptám se tedy v kostele,
jestli štěstí je, když bůh
stojí u farářovo postele.
Jen ticho odpověď nezná sám,
tak kde já to štěstí,
kde já jen hledati ho mám?

Na ulici zeptám se náhodného člověka,
kouká a nemluví, asi přijel z daleka.

Mnoho dnů už po světě chodím,
od kolemjdoucích odpověď loudím.
Až potkám Tebe a budu se ptát,
snad budeš schopen odpověď mi dát.
Autor WIRUS, 14.10.2014
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí