V pasti lapený

V pasti lapený

Anotace: ...

U konce s dechem,
zavalen mechem.
Leží tu v kapradí,
vzpomíná na mládí.

Po lese běhal,
potravu hledal.
Past zde nalíčena,
konec jeho znamená.

Co dělo se pak?

Byl to zázrak?

Namísto pytláka,
uviděl sedláka.

Rozhrne kapradí,
jemně ho pohladí.

Z pasti zákeřně zakousnuté
do kůže,
s úsměvem ve tváři sedlák
mu pomůže.
Autor WIRUS, 15.10.2014
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí