Znameni doby.

Znameni doby.

Anotace: člověk před sebou neuteče ale může vykročit jiným směrem - pokud se nebojí ztratit kus již zdolané cesty k cíli - ale život je cesta - cíl je konec...

cítím se často teď více než unaven
představou o štěstí a také o úspěchu
honbou za plnou kapsou a blahobytem
připadám si jako idiot na útěku

tak sám a všemi tak obklopen
z prázdnoty nezájmu žádný strach
ze dne noc z noci den a žádný sen
hodiny dnům bijí na poplach

za pár chvil se jistě i mě čas zastaví
stal jsem se pouhým kolemjdoucím
v zapomnění ten zatracen není
kdo peklo či ráj dá budoucím

slyším jen slabounká volání o pomoc
jasně v nich rozeznám hlas cinkajících mincí
natáhnu dlaň a zaškemrám - chci snad moc?
raději před sebou zdánlivě zmizím...
Autor Adam Piston, 30.01.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Domnívám se, že Ti rozumím...

20.06.2007 14:00:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí