Na parkovišti

Na parkovišti

Anotace: ...

Dvě auta spolu rozhovor
vedou,
dohodnouti se však
nedovedou.

Starému totiž hrozně
vadí,
jak dneska jezdí tihle
mladí.

" Nebuď tak zachmuřelej
dědek,
podívej se přeci na můj
předek.

Rychlá jízda je můj
cíl,
stvořen jsem abych
závodil. "

" To jsou mi ale drsná
slova,
až nabouráš zeptám se
znova! "

" Odpověď bude vždycky
stejná,
rychlá jízda je
samozřejmá! "

" Neboj však on se též
poučí. "

Někdo vzadu jen tiše
zabručí.

Byl to auťák nabouraný z
boku,
co tu stojí snad už půl
roku.

" Taky jsem chtěl být všude
první.
Chceš skončit jako já?
Tak klidně dál
blbni.

Stojím tu sám a lak mi
bledne,
stojím tu v noci,
stojím tu ve dne! "

Nastalo ticho po
pěšině,
jen lehký vánek se kolem
line.

Je tu konec těch hloupých
hádek,
i auta potřebují kvalitní
spánek.
Autor WIRUS, 16.10.2014
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí