Bahenní svět

Bahenní svět

Anotace: mlaskavá......

Bahenní svět

Bota vykrajuje v bahně stopy,
až po kotníky se v něm chudák topí.
Když se pak zvedá, tiše to mlaskne,
všude je kluzko, všechno je mastné.

Uděláš chybný krok a budeš jako prase,
uděláš chybné rozhodnutí a budeš prase zase.
Uděláš…. a co vlastně máš dělat?
Bahno je všude. Měl by ses naučit létat.

Cítíš se jako rostlina v hlíně,
jsi taky závislý na tekutině.
Cítíš se jako udice ve vodě,
nehybný, závislý jen na náhodě.

Jde o hodně v téhle divné hře.
Když vydržíš tohle, vydržíš už vše.
Kroky jsou těžké a když už jsi vprostřed cesty,
všechno je ještě mnohem těžší.

Život mi připadá jako bahno.
Potopit se lze rychle a snadno.
Jeden chybný krok a všechno na nic je,
jedno chybné rozhodnutí a mizíš v hlubině.
Autor Desktop_men, 30.01.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí