Příprava na ONO

Příprava na ONO

Anotace: ...

Čekáš

s otevřenými ústy

začínáš ztrácet

kousíčky sebe

 

Rozdáváš se pro budoucnost 

když se třídí orgány

které budou s tebou na věčnost

v tvé společnosti

 

Zahalují tě závoji 

závoji věčého odpočinku

a připravují tě

na cestu v duatu

 

Aby až konečně

staneš v síni obou pravd

mohl jsi zalhat

a

Usira oklamat

 

 

Autor PNlonely, 18.10.2014
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí