Strasti noční sovy

Strasti noční sovy

Anotace: ...

Šero myšlenek probdělých nocí
popsané listy spontánní exprese
a tma
kofein
křídla noční sovy

čerň odemyká zámky
fantazie
elfích uší, rudých vlasů
sexu s Benedictem Cumberbatchem

Svět obrátil se v prach
hříšné duše upadají do hlubin pekelných
andělé zvěstují příchod Posledního soudu
došlo kafe.

Chaos
agónie
jednorožec v továrně na nábytek
stesk
muka
trest
očistec
bolest
...jdu spát.

Nejdu.
Vzhůru, dělnický lide, jdeme budovat socialismus!
jen střepy
dřív to byl budík.
Vražda.
Čirá touha zabíjet.
Kde
mám
žehličku


Běžím..
závod, jenž nemohu vyhrát
odjíždí
zakázala bych autobusy.

...dobré ráno, Vietname.
Autor Jeffree, 20.10.2014
Přečteno 206x
Tipy 1
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je divočina! :D
V podstatě souhlasím, znám to... jen dělnický lid už jsem poslala do pihele temnýho ... a na ten sex bych si asi vybrala někoho jinýho ;)

20.10.2014 19:53:32 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí