s uschlou růží v zubech

s uschlou růží v zubech

Anotace: ...

 

nesejde na věku 

původu a pohlaví 

za plného světla 

i v průčelí tmy 

rozdává realita 

všem stejně 

a cesta vede dál

různými směry

 

a někde v hlavě 

stále sedí 

sled otázek 

a možných odpovědí

prokládaný pocity 

o smyslu existence 

která pohlcuje

naše životy

 

ať uděláš cokoli 

láska nic nezmění 

protože není 

jenom já a ty 

měníme se my 

a skřípeme

z toho zuby 

i když naše sny 

někdy s námi

zůstávají

až do konce

Autor josuatree, 28.10.2014
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: Georgina Weird, Lůca, jitka.svobodova, AndreaM, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí