Chci odejít

Chci odejít

Anotace: ..

Chci odejít
nic mi neříká
v této společnosti
žít.

Všechno je špatně,
člověk nemá klid,
člověk nemá co chce mít-
v klidu a po svém žít.

Život se mi nedaří,
asi nejsem pro něj stvořený.
Co můžů-zmařím,
cítím se být zlomený.

Utéct pryč,
někdy mám chuť utéct pryč,
spolknout klíč,
od stereotypní nudy a
přestat poslouchat ty bludy.

Nevím jak dlouho to vydržím ještě,
jak dlouho bude život svírat kleště
kolem mé duše citlivé.

Mám snad začít křičet,
z toho jak život práská bičem,
jeho rány bolestivé?

Někdy mám opravdu chuť odejít,
však bez tebe nemůžu se obejít.
Je těžké v této společnosti žít,
a nějaké naděje mít.
Autor lukassnajdr, 30.10.2014
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak se cítím přesně tak to vidím.
Super napsano

30.10.2014 21:55:41 | AlpHaWiRuS

Díky:-)
Někdy mám takový dny,třeba dneska,kdy mám chuť se sbalit a odejít na Sibiř,kde v klidu moje duše spočine

30.10.2014 21:57:53 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí