Pí kej

Pí kej

Anotace: konkrétně

 

Kdo zasadil ty zlaté klasy?

Asi Bůh...
a do ošatky přihodil různá
koření
směs tak exotická
a přitom jako bys byl doma
u krbu, se sklenkou vína -
tak lidská chvíle

 

A kdo neplakal, ten nežije
kdo se nehrabal v blátě
té nejposlednější z ulic
ten nevidí ani způli tak jasně

 

Sedíš a hledáš štěstí - nebo i jdeš
ale štěstí si musí najít tebe
a jsem si jist, že tě dožene
jenom za ním nesmíš moc pospíchat
-
nevíš, jestli tě čeká vpředu
nebo uhání za tebou.

 

Autor Putovatel, 04.11.2014
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: jitoush, básněnka, Akrij8, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí