Bolestná

Bolestná

Anotace: ...

Slova bez významu,

bolestí zlomená,

křik bezhlasný,

odpověď neznámá.

 

Svázaná bolestí,

okovy bezmoci,

skrytá v tmě věčnosti,

není pomoci.

 

Vysvobození je zkáza,

utéct je cesta zpět.

Rozhodnutí s tebou mává.

Naději nevidět.

Autor Akae, 04.11.2014
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí