Ešte neviem...

Ešte neviem...

Anotace: Uvidime...

Ešte neviem
ako táto básen sa ma volať
Najprv prvých pár veršov
musím zdolať

Možno bude o láske
možno o nenávisti
A kým ju nezmažem
ostane tu,som si istý

Záleží na správnom slovoslede
dobre sú vo veršoch správne rytmi
Ostaneme sediet v sede
nenecháme sa opiť mýtmi

Asi to skončí láskou
a zlých vecí odviatim
Oči si nezakryjem páskou
čo bude zlé,zaplatim...
Autor džemo, 06.11.2014
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Barčík, hanele m., ElaJah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemůžeš přece zaplatit nic zlého.. :( Tomu nerozumím..

26.11.2014 14:01:42 | Barčík

Tym som myslel,ze ak bude nieco zle,
tak to beriem na seba...
Ale verim,ze nic zle sa nestane...

19.08.2015 10:56:15 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí