šneček

šneček

Anotace: básen

 

na záhonku u květáku lezl šneček po smetáku .po té lávce skrze hrách měl jen hlad a žádný strach doplazil se k libečku to už plné bříško měl tam však potkal uklízečku nato celý zkoprněl.Paní Slávka nesla plný vody kyblík ,je li smeták jenom lávka tak je kyblík rybník.

 

 

 

Autor ELMOUN, 07.11.2014
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí