Sprcha

Sprcha

Anotace: ....

Nechť proudy vody tvé tělo krásné
jak milencova ruka smývají

esence šampónu jsou úžasné
a bublinky štěstí sny mívají

Pramínky vlasů vítají vláhu
jež pro krásu prýští na tvoji hlavu

Nesmělá houbička rdí se jen celá
při představě kde všude s ní tvá ruka jela

Osuška čeká na tebe, na háčku
celou tě přikryje,
jen pojď ke mě naháčku
Autor asitmp, 08.11.2014
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí