šepoty

šepoty

Anotace: ...

Jsou to jen šepoty
Šepoty
Co se proplétají
V šumu
V hluku
V té zbrklosti
Posledních dní
A týdnů
Tak lehce
Tak něžně
Tak neslyšně
Protančí kolem
Jak zachytit je mám?
Když okolo
stovky světů
Točí se mi hlava
Z těch zvuků
A klapotu
Tolika podpatků
Jak ráda bych
Zaslechla jen zlomky
Stačí střípky
Těch vyznání
tichých jako když tančíš bos
tak ráda bych
ale ty časy
co teď cítím okolo
jsou tak divné
tak studené
tak mi cizí…
Autor El1s, 30.01.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné, Eliško, fakt moc. Obdivuju, jak se dokážeš otevřít...:-)

03.02.2007 18:50:00 | scintilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí