Má bezbranná

Má bezbranná

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=6s-jsRtvRYU

Má bezbranná

Přes oči stáhnu ti šátek.
Uslyšíš jen utahování oprátek.
Balancuješ na pokraji zhroucení.

Úzkostná panika se o tebe pokouší.
Krev divoce ti pulzuje pod kůží.
Ztrácíš nad sebou kontrolu.

Poodstoupím, hodnotím.

Výborně zhostil jsem se úkolu,
užívám si čas, který trávíme pospolu.
Oddělám tě až tě dodělám.
Autor JaniCZka, 15.11.2014
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí