Abroad pamflet

Abroad pamflet

Anotace: v současné době žiji v Dánsku a když se ke mně donáší zprávy z domova nenechává mě to chladným :/

Divná doba nastala nám věru.
Když opět děláme šašky světu
Když pamětníci dob minulých
ztraceni jsou ve faktech splynulých

Snažím se nemyslet na stud.
Že z pravdy stal se dna rmut.
Že opět byla dýka do zad vražena
a chcem by hlava státu byla svržena

PROČ? Znova ptám se sebe!
Co ty lidi k těm názorům vede?
Proč nevidí si na špičku nosu?
A ostatním vhání do očí rosu?

Pane prezidente apeluji na vás!
Nešpiňte váš lid, tedy nás!
Dále přeji si z hloubi duše,
by jste se nesnížil ještě níže.

Také připomenout bych vám chtěl,
že reprezentovat by jste nás měl.
Né jen mluvou v Lánech k nám,
ale i když v zahraničí jste vy sám.

Že neslyšíte co vychází vám z pussy,
když lásku a pravdu lámete na kusy?
A pak nevšímáte si rozlobeného lidu roje,
když arogancí sobě vlastní obhajujete postoje.

Roj lidí kterým ubližují vaše silná slova.
Kteří vidí jak dopadla hlasovací svoboda.
Někteří litují i své dřívější volby pro vás
a radši teď chystali by vám provaz!

Já daleko od domova se stydím.
Stydím se za to co očima vidím!
Za naší nejsvrchovanější hlavu,
jež přidala slivovici do tlap lvu.
Autor lokotaris, 18.11.2014
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí