Tahle asi bez titulku

Tahle asi bez titulku

Anotace: Kouřím jednu cigaretu za druhou, připadám si zase nová, čistá, a přemýšlím nad...

Kouřím jednu cigaretu za druhou,
připadám si zase nová, čistá,
a přemýšlím nad tím i nad tebou,
a snad nikdy jsem nebyla tak nejistá.

A stejná vrtkavá a zvláštní představa,
nedá mě spát, nedá mi najíst,
ta mrcha se o mě prostě vůbec nestará,
jenom mě chce do něčeho zapříst.

Další pavučina myšlenek a čajů,
nemůžu si pomoct, mě to baví,
jsem člověk a pro tohle asi žiju..
Autor someone.else, 20.11.2014
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: MishaX, Putovatel, knihomolka, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paučina myšlenek a čajů, pěkné. Na to taky někdy hraju.

20.11.2014 12:17:05 | Putovatel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí