Mňága

Mňága

Anotace: Takhle cestou domů

Sbírka: Drobky a pocity

Nohy se boří do sraček
a dírou do Steelky
nabírám mňágu:

mňágu do Steelky,
Mňágu do uší…

Už dlouho jsem neviděl
Hradec za světla;

a strom mě ještě
nechal projít
pod sebou hromadou třísek…

Hradec nad Moravicí
12. 2. 2014
Autor bloodysunset, 20.11.2014
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí