I takova rana jsou

I takova rana jsou

Anotace: ++++

Ráno se probudíš a je ti krásně
máš chuť zpívat a skládat básně.
Když v tom zazvoní telefon
a z něho neosobní hlas ti sdělí
tu zprávu co tě raní.

Oči pro pláč a v srdci dýka
odešel někdo koho jsi měl rád.
Rozum ti říká to je přirozený
koloběh života,ale srdce,
ten argument odmítá brát.

Čas zahojí prý všechny rány
já slibuji,budeš tu navždy
s námi......MAMI.
Autor takova, 05.03.2005
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí