Řekni

Řekni

Anotace: .......

Až slunce půjde spát,

řekni:mám Tě rád.....

Až ráno se rozední

řekni:jsi má první,poslední...

Až zavoní káva

řekni:Ty jsi ta pravá....

Až půjdeme na oběd řekni:na Tebe překrásný mám výhled...

U odpolední svačiny

řekni:s Tebou žiju život poslední a jediný....

U jídla dnešního večera

řekni:neznám co je nevěra.....

 

A já řeknu:miláčku,

můj život visí na vlásku....

bez Tebe klidně nespím,

celičkou noc probdím....

ráno probudíš mě kávou,

pro Tebe budu nahou....

u oběda hladová,

u svačiny jediná....

po večeři řeknu:měj mě rád,

pojď si se mnou hrát...

Až tvrdě usneš

řeknu:se mnou nikdy nezestárneš....

dám Ti vše co mám,

nikdy nezůstaneš sám....

nezklam mou důvěu,

dám Ti pět synů...

hraj se mnou tisíc her,

dám Ti pět dcer......

lásky mé si važ,

zlé jednou provždy smaž

a do pevného objetí

vraž všechna prokletí...

Nad námi je Bůh,

nemáme žádný dluh....

Žij pro mě,

žiju pro Tebe,

zítra najdeme vše vzájemné

a přijde nový den,

možná splní se náš sen...

Autor Anna Podi, 21.11.2014
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí