Jen skočit do davu

Jen skočit do davu

Anotace: ...

Kolem mne se vlní masa lidí

a řídký kouř nás obklopuje jako vodní hladina.

V malé výši nad námi celý sál hudebníky vidí

a my víme, že koncert začíná.

 

Reflektory nasvítí stage ze všech stran

a lidé vykřikují jméno kapely a vráží do zábran,

zaplaví mě směs adrenalinu a štěstí

a potom zpěvák zvedne nad hlavu své pěsti,

které rázem promění se v rohy,

ale mé oči vidí pouze bohy.

 

Příval energie mnou mrští do vzduchu,

mám čistou hlavu a mé tělo se směje

tomu rošťáckému ruchu,

co se právě děje.

 

Lepí se na mne černé oblečení a vidím upocené tváře,

vidím stejné vzrušení v jejich očích,

lidi rozjeté na plné čáře.

V tom do davu kytarista skočí.

Autor Jinxx, 22.11.2014
Přečteno 215x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí