Prostě Juchů

Prostě Juchů

Anotace: Je krásný mít lihový rolety

Lihový rolety


Jednu mu střihni a vem si ty lihový rolety
jen spařenej, máš dál neskutečný rozlety.
Ta čtverylka na játru, mi dělá pomyšlení
že pít budu navěky a lepší cesta není.
Ty rána když s chutí otevřu si lahvinku
když kvikne játro, tak poprosím ledvinku.
Proglganá budka, co na svým krku nosím
prokalím boty a stávám se klukem bosým.
Život je tak krásnej, v tom lihovým opojení
Jeho barvy budou navždy s duhou v propojení.
Vír ve druhé lahvi svědčí, o kráse toho bytí
řezat rumunsko, vajnošem v poledne a slunce svítí.
Miluji ten bod zlomu, kdy ztratí se realita
bizarní vidiny a nevíra k bohu je jasná polarita.
Tak proč už mě dávno tou svou hrou nezabiješ
bitevním polem s alkoholem, se prostě neprobiješ.
Tak už mi do sklenky nalij, tu mou poslední zlatou
nebo mě nech jít a časem potkáš tvář rozesmátou.

Jeník
Autor Jeník, 22.11.2014
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí