Holčička

Holčička

Anotace: krátký příběh...

Malá holčička stála v parku
a smutně se dívala na stromy
hlavou ji běžěly myšlenky, všechy ty pohromy...

Proč doma maminka pláče?A slzy nejdou zastavit!!!
Stačí na chvilku si ji představit,
jak zoufale po pokoji chodí.
Řekni holčičko čeho se bojí?

To tatínek ji opustil a ona neví jak dál žít...
Autor Kariš, 30.01.2007
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mluvíš mi z duše

30.01.2007 22:31:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí