Chtěla bych být

Chtěla bych být

Anotace: Chtěla bych být větrem co chladí a ničí, Chtěla bych být mořskou přilbycí co o utesí...

Chtěla bych být větrem co chladí a ničí,
Chtěla bych být mořskou přilbycí co o utesí se tříští,
Chtěla bych být sluncem co hřeje a pálí,
ale nic z toho,-jsem puhopouhým člověkem.

Chtěla bych být kapkami deště,
které bubnují do okapů střech a vodních hladin,
místo toho tu v koutě mlčky sedím.


Všude dobře, doma nejlépe.
Tak kde mám domov můj,
Tam kde všichni,
tak chvíli stůj.

Podívej se!
To se pak rozletím do krajin jiných.
Bude ze mě vítr, bude ze mě moře,
bude ze mě slunce, bude ze mě déšť,
co na střechy domů se snes.
Autor skřitek, 24.11.2014
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Laven De Brig
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, ale někdy moc zacházíš do podrobností...toho se vyvaruj...ale pokračuj v psání...pěkný začátek :)

27.11.2014 16:17:17 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí