Obejmutá touhou prohrané sázky

Obejmutá touhou prohrané sázky

Anotace: ...

Ležíc v náruči
Odejmutá touhou
Láska, která nekončí
Se stala zlobou

Líbala rty jeho
A on chtěl pořád víc a víc
Odejmutá něhou
Neslyšel co snaží se říct

Milovala slova jeho
Tajemná vyznání lásky
Letmí polibek
Prohrané sázky
Autor Petty, 30.01.2007
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí