Který je přítel a který Caesarův Brut???

Který je přítel a který Caesarův Brut???

Anotace: Dokud nevidíš lidem do hlavy ,nevíš jak mají tě rádi a tak nezbývá než žít z obavy, že zradí tě někdy i nej kamarádi..... Napište jaká vám připadá.....

Kolo se točí,
nejde čas zastavit.
Díváš se kolem,
není tam nic než nezajem,
nikomu nazaleží na nikom.
Přátelé..prý tě radi mají,
říkají ,co slyšet chceš.
přesto o tebe se ani trochu nezajímají,
Už nepoznáš pravdu , už nepoznáš lež.

Nevidí tvé slzy,
dívají se skrz dlaně,skrz prsty.
Neslyší ,že prosíš
,o přítele o úsměv milý.
Netuší,že nezajmem
do srdce ti hřeb přibili.

Možná jeden jediný
nad tvým smutkem se podivý,
možná i rozesmát se pokusí.
Ale je jen jedním z mala.
Ani nelepší kamaradka
nechce vidět starosti,
jenž zračí se ti na očích.

Pak diví se svět,že se na něj mračíš.
Nesnášíš sebe,
že neumíš poznat přítele.

Který je přítel
a který Caesarův Brut?

Z toho se vyroste,
až pak mebudeš malá,
ale na duši,
na duši zbude strup,
a pod ním nazahojitelná rána.
Autor Lawondy, 30.01.2007
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezahojitelnou ránu mám teď taky. Já občas mám taky chyby v textu, ale aspoň ty čárky. Je mi líto, že jsi tak smutná, tak to zkus příště líp popsat.

30.01.2007 21:50:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí