Výpadek

Výpadek

Anotace: ...

Vypadl proud, všude je tma,

mrazí mě, když slyším z lesa zavytí vlka.

Houkání sov je pohlazení po mé tváři, 

na nebi nevidím měsíční záři.

 

Srdce se mi svírá strachem,

někdo na mě promluví hrubým hlasem.

Ve předu nikoho nevidím,  otočím se,

něčí ruka mého ramene dotkne se.

 

,, Jsi v bezpečí" zašeptá hlas.

Můj milý to je, znovu a zas.

Drží mě za ruku,

Kolem sebe stále vidíme tmu.

 

Zářivka třikrát zabliká, rozsvítí se,

konečně světlo už je.

Autor Kikulinka, 27.11.2014
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí