přistání

přistání

Anotace: ..kdo ví třeba se jednou "vyjasní"...

Hořící louče touhy,

co ozařují
plochu času,
aby Tvůj let,
přistání neminul,

mé srdce

Tě čeká
každou chvíli,

však počasí
se náhle zhorší,

nastane krutá bouře,

meteorologové
jí přidělí
nový název

-manželství-

ta zasype
mou ranvej

a let musí být
..navždy..
odvolán...
Autor chalcedon, 31.01.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí