Sedmé nebe

Sedmé nebe

Anotace: .....

jako prázdná okna

starého domu

civí nicota

 

každý pokus

skončil beznadějí

 

v pokoji nad schody

země posetá

mrtvými křídly motýlů

kolem urny

 

pel těla té,

pro níž svět

byl místem nehostinným

 

duše nesena

na křídlech andělů

k sedmému nebi

Autor Anna Podi, 01.12.2014
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí