Přání zvířátek

Přání zvířátek

Anotace: Změníme jídelníček?

Zvířátka dnes svátek slaví,
proto na nás volají,
popřejte nám život, zdraví,
třeba u vás ve stáji.

Zapomeňte na řezníka,
brambory jsou k dostání,
je to smutné, když krev stříká,
lidé, mějte uznání.

Hrášek, čočka zdravá strava,
tím se přeci nehřeší,
příroda vám jídlo dává,
vegan nás vždy potěší.
Autor Psavec, 04.12.2014
Přečteno 273x
Tipy 10
Poslední tipující: střelkyně1, Lioness, básněnka, bogen, enigman, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naplňte naše naděje
bez masa naše kosti
brambor je dosti:-)

04.12.2014 16:08:09 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí