Tak neobratně

Tak neobratně

Anotace: ...to když chcete hodit srdcem a on nechytá.... psáno dost volnou formou

mladé vrásky skloněného čela
dech skleněných dní je ten tam

na co čekáš?
zítra zas vylovíš nonšalantní úsměv
z kapsy
upadne ti ledabylé klišé
a já po něm zaklopýtám

Tak na co čekám?
Jen hladovím očima
po skořápce té pastvy

tak neobratně

stelu si stále tentýž hrob
na mechu své měkké hlouposti
když chci zavadit
o tajně psané řádky tvých slov

ty lásky z pár pohledů
ŠÍLENSTVÍ.
ale na tuhle zimu už tuňáci stejně uletěli na sever
Autor Psyché, 05.12.2014
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Olex, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ona ale je šílenství...

21.12.2014 15:06:43 | enigman

Ahoj,

báseň ma oslovila. Pekné:)

05.12.2014 20:16:45 | Olex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí