Němota

Němota

Anotace: teď a tady z plných plic

Řvát a křičet
Pro Boha, probůh!
Zač a proč?

Tluču pěstí do stolu
Necítím bolest
Necítím tu v mé ruce
Avšak….
…v mém srdci ano

Trhá mě to
Rve mne to na kusy
Tisíce, milioný drobných kusů
Kousíčků….
A vrhá je do všech stran
Do všech…
….vítr je odvane…
Bez díků

Bolest
Ta strašná bolest
Čas jí spraví!
Řekli mi
…ale….
…zemřu do té doby

Nehledám útěchu
Nehledám pohlazení
Nehledám naději
Nehledám čas
Nehledám nikoho
Nehledám nic!

Hledám místo
……..
Místo
Kde můžu
Kde chci
…..
Křičet
Ať mě nikdo neslyší!
Nebo ať všichni!
...třeba...
Uleví se
Uleví
…..
Autor Breakthru, 08.12.2014
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak citové vytržení...
tomu říkám psaní, když tečou slzy, hlava v agonii a v prstech tepe do klávesnice bolest.

08.12.2014 02:14:51 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí