Skrze to všechno

Skrze to všechno

Anotace: ...

Právě tento prostor
právě tento čas,
nebude nikdy stejný
už nevrátí se zas.

To co může se zdát
z prvu jako trest,
zkus jen začít brát
jako další test.

Kdo jiný než Ty?

Kdy jindy než teď?

Chceš plnit si sny?

Tak postupuj vpřed!

Nechci být jako duch
sám bloudící po domě,
chci dýchat čistý vzduch
i v této špinavé době.

Skrze to všechno smetí
však nevidím to černě,
věřím že jsou tu i tací,
kteří to vnímají stejně.

Autor WIRUS, 10.12.2014
Přečteno 225x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí