Básně

Básně

Anotace: ...

Na zakázku básně psát, 

oslavné a veselé. 

Píšeš básně s úsměvem, 

krev ti prýští po těle. 

 

Oči měj zavřené, 

ať bolest nevidíš. 

Psát jde i poslepu, 

když se to naučíš. 

 

Odhodlání oslepnout, 

není možnost procitnout. 

 

 

Bez důvěry. 

Peklo odpovědnosti, 

děsivá bezmoc. 

Vyber si, 

než odbije půlnoc. 

 

Autor Akae, 10.12.2014
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jort, zelená víla, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí