JEŠTĚ NE

JEŠTĚ NE

Anotace: Prosím Terezko....nevzdávej se :'(

JEŠTĚ NE

Ve třpytivém slzavém opojení,
už pár dní setrvávám.
Je to tak či vůbec není ?
Já….selhávám.

Přímo před očima,
jsem to měla.
Však já ?
Nic jsem neviděla…

To tak špatná kamarádka jsem ?
Za to teď potrestaná mám být ?
Mám být roztrhaná temným psem ?
Aby on mohl na měsíc teskně výt ?

Neznámá síla,
temná a zlá.
Bere mi tě,
teď a tady.
Přímo před očima.

Život bez tebe si neumím představit,
nevzdávej se, ne teď.
„Ještě musí to jít zastavit“.
Řeknu, a slza zdobí moji pleť

Nezahazuj těch několik let,
vždyť pomohla jsi mi v nejtěžším jak každý ví.
Teď na řadě jsem já.
Tak nezahazuj naše přátelství
Autor -Wendy-, 31.01.2007
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí