Inženýr

Inženýr

Anotace: ...

Chci být ing,
nemít ring,
na netu žádný ping,
hrát pořád bowling.
Fuj žrát puding,
dávám si ho na žličing.

Chci zlomit vesmír,
nemám rád mít,
nechvi být vladimír,
ani čestmír.

Mám jméno Oleg,
peču si vdolek,
k tomu žeru lilek,
k tomu mám pár kulek.
Autor Michaeles, 17.12.2014
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí