Skrze okno

Skrze okno

Anotace: Skrze okno koukám ven....

Skrze okno koukám ven
na ten uplakaný den.
Z nebe padaj místo vloček
jen pouhé kapky vody.
A tak beru pero a bloček
ve snaze dostat se do pohody.

Skrze okno ven se koukám,
koledy si při tom broukám.
I přes sychravé počasíčko
ducha VÁNOC cítím kolem.
Už jsem starý na psaníčko
spokojím se klidně s málem.

Skrze okno koukám na zem,
schován před deštěm a mrazem.
Do oken se koukám k lidem,
snad to letos zvládneme s klidem.
Budeme koukat na pohádky,
užijeme si VÁNOČNÍ svátky!

Autor WIRUS, 19.12.2014
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí